Bereidingswijze
1. Fruit sjalot en knoflook in weinig olie tot zacht en laat afkoelen.
2. Meng nu alle ander ingrediƫnten behalve mosterd en spek door de gehakt.
3. Vorm kleine worstjes.
4. Verdeel spekreepjes nu in 2 over de breedte en bestrijk de spekreepjes met mosterd.
5. Vouw een reepje spek met de mosterd kant naar binnen om elk worstje.
6. Bak slavinkjes om en om op gourmette tot gaar en spek knapperig.
2. Meng nu alle ander ingrediƫnten behalve mosterd en spek door de gehakt.
3. Vorm kleine worstjes.
4. Verdeel spekreepjes nu in 2 over de breedte en bestrijk de spekreepjes met mosterd.
5. Vouw een reepje spek met de mosterd kant naar binnen om elk worstje.
6. Bak slavinkjes om en om op gourmette tot gaar en spek knapperig.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Slavinkjes voor Nieuwjaarsdag gourmetten
Ingrediƫnten
250 g rundergehakt
plakjes ontbijtspek
1 sjalot, geraspt
1 kleine teentje knoflook, geraspt
olie
2 t peterselie, fijn
1 t worcestersaus
mosterd
zout
peper
olie
plakjes ontbijtspek
1 sjalot, geraspt
1 kleine teentje knoflook, geraspt
olie
2 t peterselie, fijn
1 t worcestersaus
mosterd
zout
peper
olie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1438691
Homepage ID
1066450
Teller
990
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid