Bereidingswijze
1. Meng alle marinade ingrediƫnten en meng het vlees erdoor.
2. Marineer voor een uurtje.
3. Bak op gourmette gaar en krokant.
2. Marineer voor een uurtje.
3. Bak op gourmette gaar en krokant.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Shoarma reepjes voor Nieuwjaarsdag gourmetten.
Ingrediƫnten
250 g reepjes lamsvlees
voor marinade
1/2 t piment
1/4 t cayennepeper
1/2 t gemberpoeder
1/4 t kaneel
1/2 t knoflookpoeder
1/2 t komijnpoeder
1/2 t koriander
1/2 t geelwortel
1/2 t nootmuskaat
1/2 t peterselie, gedroogd
1/2 t selderij, gedroogd
1 t paprikapoeder
1/2 t zout
1/4 t zwarte peper
2 t olie
voor marinade
1/2 t piment
1/4 t cayennepeper
1/2 t gemberpoeder
1/4 t kaneel
1/2 t knoflookpoeder
1/2 t komijnpoeder
1/2 t koriander
1/2 t geelwortel
1/2 t nootmuskaat
1/2 t peterselie, gedroogd
1/2 t selderij, gedroogd
1 t paprikapoeder
1/2 t zout
1/4 t zwarte peper
2 t olie
Leuke tips
Eten met shoarmasaus op broodjes met pickels. http://www.smulweb.nl/recepten/1411078/3-sauzen-van-de-shoarma-zaak
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1438687
Homepage ID
1066450
Teller
69
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid