Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180*C.
2. In een cupcake pannetje met 12 cupcake houders voer je elk houdertje uit met Parma ham.
3. Fruit ui in olie tot zacht en laat afkoelen.
4. Meng ui met de tomaten, blauwe kaas, olijven en bieslook. Verdeel dit over de 12 houdertjes..
5. Kluts eieren melk en peper tot goed gemengd.
6. Verdeel eimengsel over taartjes en verdeel de Parmezaanse kaas erover.
7. Bak in de oven voor 15 minuten of tot eimengsel is gestold.
8. Laat een paar min. staan alvorens ze uit houdertjes gehaald worden.
2. In een cupcake pannetje met 12 cupcake houders voer je elk houdertje uit met Parma ham.
3. Fruit ui in olie tot zacht en laat afkoelen.
4. Meng ui met de tomaten, blauwe kaas, olijven en bieslook. Verdeel dit over de 12 houdertjes..
5. Kluts eieren melk en peper tot goed gemengd.
6. Verdeel eimengsel over taartjes en verdeel de Parmezaanse kaas erover.
7. Bak in de oven voor 15 minuten of tot eimengsel is gestold.
8. Laat een paar min. staan alvorens ze uit houdertjes gehaald worden.
Afbeelding
Aantal personen
12.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke warme hartige hapje.
Ingrediƫnten
12 plakjes Parma ham
1 el olijfolie
2 rode uien, zeer dun gesneden
150 g tomatenblokjes, zonder zaden
50 g lichte blauwe kaas, in stukjes gesneden
75 g zwarte olijven, in kleine blokjes
4 e bieslook, fijn
6 grote eieren
225 ml melk
witte peper
30 g Parmezaanse kaas, geraspt
1 el olijfolie
2 rode uien, zeer dun gesneden
150 g tomatenblokjes, zonder zaden
50 g lichte blauwe kaas, in stukjes gesneden
75 g zwarte olijven, in kleine blokjes
4 e bieslook, fijn
6 grote eieren
225 ml melk
witte peper
30 g Parmezaanse kaas, geraspt
Leuke tips
Serveer warm.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1437852
Homepage ID
1066450
Teller
1075
Bron
Smaakontwikkelaar
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid