Bereidingswijze
erwarm de oven voor op 200ºC.
Halveer de vellen filodeeg in de breedte en bestrijk ze met gesmolten boter.
Leg onder aan elk deegvel wat geitenkaas, tijm en walnoten en besprenkel met honing.
Vouw de zijkanten over de vulling en rol het deeg op. Leg de rolletjes op de bakplaat.
Bestrijk de bovenkant van de rolletjes nogmaals met gesmolten boter.
Bak de rolletjes in het midden van de oven in circa 20 minuten knapperig en goudbruin.
Steek een sateÌprikker in ieder rolletje en serveer de rolletjes in een hoog glas zodat ze rechtop blijven staan.
Halveer de vellen filodeeg in de breedte en bestrijk ze met gesmolten boter.
Leg onder aan elk deegvel wat geitenkaas, tijm en walnoten en besprenkel met honing.
Vouw de zijkanten over de vulling en rol het deeg op. Leg de rolletjes op de bakplaat.
Bestrijk de bovenkant van de rolletjes nogmaals met gesmolten boter.
Bak de rolletjes in het midden van de oven in circa 20 minuten knapperig en goudbruin.
Steek een sateÌprikker in ieder rolletje en serveer de rolletjes in een hoog glas zodat ze rechtop blijven staan.
Afbeelding
Aantal personen
5.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Van deze vuurpijlen krijg je geen genoeg.
Ingrediënten
5 vellen filodeeg
50 gram boter (gesmolten)
200 gram zachte geitenkaas
0.5 bosje verse tijm (alleen de blaadjes)
50 gram walnoten (grof gehakt)
2 eetlepels honing
50 gram boter (gesmolten)
200 gram zachte geitenkaas
0.5 bosje verse tijm (alleen de blaadjes)
50 gram walnoten (grof gehakt)
2 eetlepels honing
Hulpmiddelen & keukengerei
bakplaat met bakpapier
10 satéprikkers
10 satéprikkers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1437806
Homepage ID
1977752
Teller
1355
Bron
boodschappen
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid