Bereidingswijze
Doe de meel samen met de suiker in een kom.
Smelt de boter op een laag vuur.
Voeg de boter bij de meel/suiker en meng dit totdat het een gladde massa is.
Voeg de eieren toe.
Mengen totdat het beslag tussen dun en lobbig is (je kunt evt. water toevoegen)
Laat het beslag even rusten.
Warm de wafelijzer
De theelepel haal je door het beslag en doe het beslag op de wafelijzer. Wafel bakken en laten afkoelen op de kranten of keukenpapier.
Smelt de boter op een laag vuur.
Voeg de boter bij de meel/suiker en meng dit totdat het een gladde massa is.
Voeg de eieren toe.
Mengen totdat het beslag tussen dun en lobbig is (je kunt evt. water toevoegen)
Laat het beslag even rusten.
Warm de wafelijzer
De theelepel haal je door het beslag en doe het beslag op de wafelijzer. Wafel bakken en laten afkoelen op de kranten of keukenpapier.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
25.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk om te maken en lekker om te eten. Wel erg fout maar yum!
Ingrediƫnten
1 pak pannenkoekmix 500 gram (kaboutermeel bij de Jumbo te koop)
3 koffie kopjes suiker (basterd)
3 middelgrote eieren
1 zakje vanille suiker
1 pakje margarine 250 gram
3 koffie kopjes suiker (basterd)
3 middelgrote eieren
1 zakje vanille suiker
1 pakje margarine 250 gram
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmixer of Garde, Wafelijzer, theelepel, kranten/keukenpapier
Leuke tips
Lekker met ijs of slagroom. Je kunt er van alles op doen.
Ook kun je de warme wafel oprollen tot een nieuwjaarsrolletje. Ik gebruik hiervoor mijn 'aanzetstaal'.
Ook kun je de warme wafel oprollen tot een nieuwjaarsrolletje. Ik gebruik hiervoor mijn 'aanzetstaal'.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1437319
Homepage ID
2356071
Teller
513
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid