Bereidingswijze
Klop de slagroom stijf. Haal de passievruchtpitjes uit de passievruchten en doe bij de slagroom. Verkruimel de meringue in eetbare stukjes. Vermeng alles door licht om te roeren. Serveer direct zodat de meringue knapperig blijft.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Meringue mess, een recept uit het 'Zondigen tot je een ons weegt' boek van Carina Noordervliet.
Ingrediƫnten
150 g vanillemeringue
2 grote, bij de bakker of een pak kant-en-klare schuimnestjes
250 ml slagroom
4 passievruchten
2 grote, bij de bakker of een pak kant-en-klare schuimnestjes
250 ml slagroom
4 passievruchten
Hulpmiddelen & keukengerei
4 kleine vormpjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1427793
Homepage ID
2268702
Teller
262
Bron
Zondigen tot je een ons weegt - Carina Noordervliet - Princess Books
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid