Bereidingswijze
klop de eieren met zout en peper ( matig, de kruidenkaas compenseert dit wel ) zeer zeer luchtig, grote schuimkoppen mag :) , en bak er met een klein beetje boter flinterdunne omeletjes van.
laat ze zeer goed afkoelen, niet op elkaar, en het liefst op keuken papier.
laat bij direct gebruik tijdens het bakken de zalm en kruidenkaas op kamertemp. komen.
na afkoeling van de omeletjes, neem een lepel en gebruik de achterkant om de omeletjes met kruidenkaas in te smeren , zo trek je de eitjes niet stuk en smeert sneller, tipje , zalm plakjes erop, oprollen en klaar , schuin afsnijden a la mini wraps en klaar.
lekker met wasabi mayo, of soja zout/zoete
laat ze zeer goed afkoelen, niet op elkaar, en het liefst op keuken papier.
laat bij direct gebruik tijdens het bakken de zalm en kruidenkaas op kamertemp. komen.
na afkoeling van de omeletjes, neem een lepel en gebruik de achterkant om de omeletjes met kruidenkaas in te smeren , zo trek je de eitjes niet stuk en smeert sneller, tipje , zalm plakjes erop, oprollen en klaar , schuin afsnijden a la mini wraps en klaar.
lekker met wasabi mayo, of soja zout/zoete
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
snel en simpel en ook voor grote groepen te maken, ook dag van te voren te bereiden.
Ingrediënten
eieren naar gelang aantal mensen, ik ga uit van 4 personen, 3 eieren
zout peper
2 el melk
kruidenkaas naar keuze, gebruik boursin, philad. met chilli voor een bite whatever.
gerookte zalm, dun! neem niet de goedkoopste plakken, die zijn vaak dik van het slechtste staart deel met van die harde bruine randen.
boter
zout peper
2 el melk
kruidenkaas naar keuze, gebruik boursin, philad. met chilli voor een bite whatever.
gerookte zalm, dun! neem niet de goedkoopste plakken, die zijn vaak dik van het slechtste staart deel met van die harde bruine randen.
boter
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan
Leuke tips
sushi fan? rol er rijst in met avocado en zalm, of alles wat met ei overweg kan.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1426897
Homepage ID
2289241
Teller
598
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid