Amuse- Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/20/2014 - 14:29
Bereidingswijze

Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de
dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan Roer de mieriks -wortel door de zure room en breng  op smaak met zout en peper. Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een rosbiefroosjes. Leg in het midden van elk roosje wat bietenblokjes en garneer met een schepje mieriks -wortelroom. 
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een klein smakelijk hartig hapje op oudejaarsavond smaakt altijd lekker bij de zoete oliebollen en appelbeignets.
Ingrediënten

4 plakjes rosbief
½ eetl mierikswortel
1 eetl zure room
50 gr gekookte biet, in piepkleine blokjes 
Hulpmiddelen & keukengerei
amuse lepels.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1426553
Homepage ID
1189917
Teller
193
Bron
recept gekregen van kennis.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zomernacht
Gelegenheid