Bereidingswijze
Boter beetje smelten, basterdsuiker en eieren erdoor roeren. Daarna bloem en vanillesuiker erdoor mixen. Water toevoegen totdat het in een breed lint van de kloppers loopt.
Wafelijzer op ca. stand 2. Eetlepel beslag in het wafelijzer, dischtklappen en in ca. 50 zec. lichtbruin laten worden. Na het bakken, als ze nog warm zijn, meteen om een stokje oprollen.
Heel lekker zijn ze als je ze vu;t met slagroom!!!!
Wafelijzer op ca. stand 2. Eetlepel beslag in het wafelijzer, dischtklappen en in ca. 50 zec. lichtbruin laten worden. Na het bakken, als ze nog warm zijn, meteen om een stokje oprollen.
Heel lekker zijn ze als je ze vu;t met slagroom!!!!
Aantal stuks
60.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik heb deze wafeltjes ook met andere meelsoorten geprobeerd, maar de wafels bleven taai. Met Schär-C gaat het goed!!
Ingrediënten
250 gr. Schár-C mehl
125 gr. (room)boter
250 gr. witte basterdsuiker
1 zakjes vanillesuiker
2 eieren
ca. 190 ml koud water
125 gr. (room)boter
250 gr. witte basterdsuiker
1 zakjes vanillesuiker
2 eieren
ca. 190 ml koud water
Hulpmiddelen & keukengerei
Wafelijzer voor rolletjes
Houten stokje ca. 1,5 cm. doorsnee
Houten stokje ca. 1,5 cm. doorsnee
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1425827
Homepage ID
2193511
Teller
294
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Gelegenheid