Hazenrug met porto

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/09/2013 - 16:35
Bereidingswijze
Kruid de haas. Smelt boter in de pan. leg de hazenrug op zijn kant en bak mooi bruin gedurende 2,5 minuut. Doe hetzelfde aan de andere kant en de onderzijde. Leg de haas in een ovenschotek dek af met aluminiumfolie. Bak in een voorverwarmde oven van 180C: roze 10-12 min., point 14-16 min. Roer in de pan het aanbaksel los met de porto. Doe er water. bouillon, azijn. room en confi-tuur bij. Laat inkoken. Werk de saus op met boter en roer er de veenbesjes door.
Afbeelding
Hazenrug met porto
Hazenrug met porto
Hazenrug met porto
Hazenrug met porto
Hazenrug met porto
Hazenrug met porto
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gemakkelijk te bereiden
Ingrediƫnten
2 hazenruggen ,peper en zout , boter om te bakken , 1 dl porto ,2 dl water 3 eetlepels frambozenazijn , 2 dl room of sojaroom,1 goede eetlepel veenbessenconfituur, 2 eetlepels veenbessen 1 eetlepel boter 1 eetlepel groentenfond naar keuze bv maggi
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1418780
Homepage ID
1286472
Smaak
R
Teller
397
Bron
Piet
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hugoray1
Gelegenheid