Bereidingswijze
Zeef de saus, voeg de mengeling van kruiden en suiker toe en kook samen nog 10 minuten.
Giet gekookte ketchup in schone bokalen en sluit ze goed af. Laat ze afkoelen en bewaar ze in de kelder of op een donker en koud plaats.
Giet gekookte ketchup in schone bokalen en sluit ze goed af. Laat ze afkoelen en bewaar ze in de kelder of op een donker en koud plaats.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mijn origineel ketchup en/of smaakmaker voor alle speciale gerechten en gelegenheden.
Ingrediënten
300 ml vlierbessen azijn
1 kg blauwe bessen
500 g vlierbessen
kruidenmengeling
450 g ruwe rietsuiker
1 kg blauwe bessen
500 g vlierbessen
kruidenmengeling
450 g ruwe rietsuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
zeef, kookpot, lepels
Leuke tips
Bij wild, gevogelte, gebakken vruchten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slowaaks
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1415896
Homepage ID
2040974
Smaak
P
Teller
159
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de vruchten en laat ze uitlekken. Meng met azijn en breng aan de kook. Laat zachtjes pruttelen gedurende 30 minuten.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid