Bereidingswijze
1. Snijd de korstjes van de cake en snijd de cake in plakken van 1½ cm dik.
2. Steek met een koeksteker 20 hartjes uit de cake of maak een mal van karton en snijd hierlangs de hartjes uit.
3. Meng met een mixer de jam door de roomkaas.
4. Besmeer 10 hartjes met de kaas/jam en leg er een tweede plakje cake op
5. Roer van de poedersuiker met wat water en enkele druppels kleurstof een glazuur.
6. Lepel dit over de hartjes en versier verder met de garneersnoepjes.
7. Zet ieder cakehartje in een papieren vormpjes
2. Steek met een koeksteker 20 hartjes uit de cake of maak een mal van karton en snijd hierlangs de hartjes uit.
3. Meng met een mixer de jam door de roomkaas.
4. Besmeer 10 hartjes met de kaas/jam en leg er een tweede plakje cake op
5. Roer van de poedersuiker met wat water en enkele druppels kleurstof een glazuur.
6. Lepel dit over de hartjes en versier verder met de garneersnoepjes.
7. Zet ieder cakehartje in een papieren vormpjes
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Ingrediënten
1 Cake
2 a 3 eetlepels rode jam
2 ons Roomkaas
Poedersuiker
Rode levensmiddelenkleurstof of limonadesiroop
Garneersnoepjes
2 a 3 eetlepels rode jam
2 ons Roomkaas
Poedersuiker
Rode levensmiddelenkleurstof of limonadesiroop
Garneersnoepjes
Hulpmiddelen & keukengerei
hartjes uitsteekvormpjes
papieren vormpjes
papieren vormpjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1409412
Homepage ID
2108939
Smaak
H
Teller
770
Bron
http://www.kookjij.nl/recept-cake-hartjes
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid