Bereidingswijze
1. Meng alle ingrediƫnten door kabeljauw blokjes.
2. Verdeel over een bord.
3. Stoom in een stoompan tot gaar.
2. Verdeel over een bord.
3. Stoom in een stoompan tot gaar.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nieuwjaars menu 2013.
Zien ook mijn artikel: Dagboek Van Een Alleseter (25/10/12-25/02/13)
Zien ook mijn artikel: Dagboek Van Een Alleseter (25/10/12-25/02/13)
Ingrediƫnten
600 g kabeljauwfilet, in stukjes verdeeld
groen van lente-ui, in ringetjes
verse gember, in reepjes
knoflook, fijn
rode peper, fijn
Chinese zoute zwarte bonen (niet teveel)
zout
rijstwijn of droge sherry
lichte Chinese sojasaus
olie
groen van lente-ui, in ringetjes
verse gember, in reepjes
knoflook, fijn
rode peper, fijn
Chinese zoute zwarte bonen (niet teveel)
zout
rijstwijn of droge sherry
lichte Chinese sojasaus
olie
Leuke tips
Serveer warm met gestoomde rijst.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Recept ID
1409255
Homepage ID
1066450
Smaak
H
Teller
437
Bron
[url=http://www.smulweb.nl/artikelen/173312/Koken-met-qin-uit-li-tang-china][b][u]Qin[/u][/b][/url]
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid