Bereidingswijze
1. Marineer garnalen voor 15 min.
2. Haal garnalen door beslag.
3. Frituur garnalen tot goudbruin van kleur.
2. Haal garnalen door beslag.
3. Frituur garnalen tot goudbruin van kleur.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nieuwjaars menu 2013.
Zien ook mijn artikel: Dagboek Van Een Alleseter (25/10/12-25/02/13)
Zien ook mijn artikel: Dagboek Van Een Alleseter (25/10/12-25/02/13)
Ingrediƫnten
4 middelgroot rauwe garnalen per persoon (diepvries)
Marinade van:
zout
lichte Chinese sojasaus
sherry
Beslag van:
bloem
water of melk
ei
Marinade van:
zout
lichte Chinese sojasaus
sherry
Beslag van:
bloem
water of melk
ei
Leuke tips
Er kunt ook een beetje Chinese 5 kruiden poeder door marinade vermengd worden. (eigen variatie)
een lekkere dipsausje voor bij de garnalen.. maar dan zonder 5-kruidenpoeder
3 e lichte Chinese sojasaus
1 e Chinese witte rijstazijn
1 t suiker
1 rode peper, fijn
1 lente-ui, in dunne ringen
1 t sesamolie
1/2 t chili-olie
Meng alles.
een lekkere dipsausje voor bij de garnalen.. maar dan zonder 5-kruidenpoeder
3 e lichte Chinese sojasaus
1 e Chinese witte rijstazijn
1 t suiker
1 rode peper, fijn
1 lente-ui, in dunne ringen
1 t sesamolie
1/2 t chili-olie
Meng alles.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Recept ID
1409244
Homepage ID
1066450
Smaak
H
Teller
1514
Bron
[url=http://www.smulweb.nl/artikelen/173312/Koken-met-qin-uit-li-tang-china][b][u]Qin[/u][/b][/url]
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid