In beslag frituurd Chinese garnalen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/03/2013 - 01:45
Bereidingswijze
1. Marineer garnalen voor 15 min.
2. Haal garnalen door beslag.
3. Frituur garnalen tot goudbruin van kleur.
Afbeelding
In beslag frituurd Chinese garnalen
In beslag frituurd Chinese garnalen
In beslag frituurd Chinese garnalen
In beslag frituurd Chinese garnalen
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nieuwjaars menu 2013.
Zien ook mijn artikel: Dagboek Van Een Alleseter (25/10/12-25/02/13)
Ingrediƫnten
4 middelgroot rauwe garnalen per persoon (diepvries)

Marinade van:
zout
lichte Chinese sojasaus
sherry

Beslag van:
bloem
water of melk
ei
Leuke tips
Er kunt ook een beetje Chinese 5 kruiden poeder door marinade vermengd worden. (eigen variatie)

een lekkere dipsausje voor bij de garnalen.. maar dan zonder 5-kruidenpoeder

3 e lichte Chinese sojasaus
1 e Chinese witte rijstazijn
1 t suiker
1 rode peper, fijn
1 lente-ui, in dunne ringen
1 t sesamolie
1/2 t chili-olie

Meng alles.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Recept ID
1409244
Homepage ID
1066450
Smaak
H
Teller
1514
Bron
[url=http://www.smulweb.nl/artikelen/173312/Koken-met-qin-uit-li-tang-china][b][u]Qin[/u][/b][/url]
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deonart
Gelegenheid