Bereidingswijze
vul de pastei bakjes met deze saus
serveer direct!!!
serveer direct!!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Geweldig hapje!!!
Ingrediƫnten
100 gr. Hollandse garnalen
1 pakje mini pastei bakjes
150 gr. roomkaas,naturel
2 eetl. room culinair
25 gr. geraspte parmezaanse kaas
1 bosuitje,in ringetjes gesneden, alleen het wit
3 eetl.gehakte peterselie
peper uit de molen
evt.zout
1 pakje mini pastei bakjes
150 gr. roomkaas,naturel
2 eetl. room culinair
25 gr. geraspte parmezaanse kaas
1 bosuitje,in ringetjes gesneden, alleen het wit
3 eetl.gehakte peterselie
peper uit de molen
evt.zout
Hulpmiddelen & keukengerei
oven,steel pannetje,mes
Leuke tips
Wijntip: fruitige Pinot Blanc d`Alsace
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1409124
Homepage ID
1420483
Smaak
H
Teller
139
Bron
Nederlandse Visbureau
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de pastei bakjes op 160 graden in de oven
maak ondertussen een saus van de; roomkaas,room,parmezaanse kaas,bosui en de peterselie
voeg naar wens peper en zout toe
maak ondertussen een saus van de; roomkaas,room,parmezaanse kaas,bosui en de peterselie
voeg naar wens peper en zout toe
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid