B`stilla van kip met karwijzaad, walnoten en zoete ui

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/08/2012 - 20:11
Bereidingswijze
Verwarm een klontje boter en een scheutje olie in een pan, bak de reepjes kip en de ui aan en voeg het karwijzaad toe. Schenk de bouillon erbij en roer door tot de bouillon vrijwel helemaal is verdampt.Neem de pan van het vuur, roer de gehakte walnoten erdoor en laat het mengsel afkoelen.
Snijd beide filovellen in 3 gelijke stukken. Verdeel het kip mengsel over de vellen filodeeg en vouw tot kleine loempia`s.
Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Bak in ongeveer 6 min krokant in de frituurpan (180 graden).
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
* 2 kippendijen
* 1 zoete ui
* boter en olie om in te bakken
* 0.125 theel karwijzaad
* 1.5 dl lams- of kalfsbouillon
* 2 eetl gehakte walnoten
* 2 vellen filodeeg
Hulpmiddelen & keukengerei
frituurpan
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1408503
Homepage ID
1963755
Smaak
H
Teller
182
Bron
onbekend
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Haal het vlees van de botten en snijd in dunne reepjes. Pel de ui en snij in dunne plakjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Krientjes
Gelegenheid