Bereidingswijze
stap 1:schil en snij de appel in stukjes van ongeveer 1-2 cm.
stap 2:leg de stukjes appel op de plakkerige kant van het bladerdeeg.
stap 3:strooi kaneel en suiker over de appel
stap 4:vouw het bladerdeeg schuin dubbel (in driehoekjes)
en plak ze dicht met water.
tip:PAS OP DAT HET BLADERDEEG NIET SCHEURT!
*stap 5:breek 1 ei boven een kommetje en kluts het goed.
*stap 6:sprankel met een speciaal kwastje (of je hand)
het ei over de appelflapjes.
doe dit heel voorzichtig!!!
stap 7:stop de appelfjapjes in de oven voor 15 minuten.
stap 8:haal (pas als ze klaar zijn XD ) de appelflapjes uit de oven en...
EET SMAKELIJK!!!
stap 2:leg de stukjes appel op de plakkerige kant van het bladerdeeg.
stap 3:strooi kaneel en suiker over de appel
stap 4:vouw het bladerdeeg schuin dubbel (in driehoekjes)
en plak ze dicht met water.
tip:PAS OP DAT HET BLADERDEEG NIET SCHEURT!
*stap 5:breek 1 ei boven een kommetje en kluts het goed.
*stap 6:sprankel met een speciaal kwastje (of je hand)
het ei over de appelflapjes.
doe dit heel voorzichtig!!!
stap 7:stop de appelfjapjes in de oven voor 15 minuten.
stap 8:haal (pas als ze klaar zijn XD ) de appelflapjes uit de oven en...
EET SMAKELIJK!!!
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
traditioneel bij oud en nieuw maar eigenlijk het hele jaar door heerlijk!!!
Ingrediƫnten
bladerdeeg, appel, kaneel, ei, suiker en water
Hulpmiddelen & keukengerei
mesje, 2 kommetjes, *een kwastje, garde en een oven!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1406187
Homepage ID
2031443
Smaak
Z
Teller
821
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 200 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid