Kaas-ui Sucijzen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/21/2011 - 16:06
Bereidingswijze
meg het soezenbeslag,ui,kaas,peper en breng verder op smaak met maggi en worchestershiresauce
Leg de plakjes bladerdeeg op je werkblad spuit in het midden van ieder plakje een pil kaas-ui beslag maak het plkje kostdeeg onder en boven het pilletje nat en sla het bladerdeeg dubbel strijk de kaasui saucijz met ei stooir er geraspte kaas over en bak ze in 20-25 min.gaar in de oven
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kan dienen als een vegetarisch saucijsenbroodje
Ingrediënten

Bladerdeeg plakjes

Soezenbeslag:
100 gr. Water
50 gr.Margarine
50 gr.Bloem
100 gr. ei

250 gr. ui gesnippert
250 gr. geraspte kaas oud of belegen
zout
1 thl witte peper
maggi
worchesrshiresauce
Hulpmiddelen & keukengerei
Zie het filmpje op smulweb TV

Spuitzak met spuitmondje
Leuke tips
Net als bij de saucijzen kun je ook deze heel laten of in 2 of 3e verdelen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1397002
Homepage ID
1261806
Smaak
H
Teller
544
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ui snipperen
Kaas raspen
Soezenbeslag koken
oven aanzetten op 225ºC
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
p.buuren
Gelegenheid