Bereidingswijze
Pel de banaan en doop ze twee a drie centimeter in de warme saus. Zet de banaan rechtop in de ijsbeker met het chocoladepuntje naar boven.
Leg links en rechts van de banaan een bolletje vanille-ijs. Daarna spuit je wat slagroom op de bolletjes en strooi je er hagelslag over
Leg links en rechts van de banaan een bolletje vanille-ijs. Daarna spuit je wat slagroom op de bolletjes en strooi je er hagelslag over
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een leuk ijsje waarbij je partner zeker moet lachen als je het op tafel zet.
Bovendien kan je het topje van de banaan niet met je lepel verwijderen maar dat moet je met je mond doen ;)
Bovendien kan je het topje van de banaan niet met je lepel verwijderen maar dat moet je met je mond doen ;)
Ingrediƫnten
vanille ijs
banaan
slagroom
chocoladesaus
wat chocolade hagelslag
banaan
slagroom
chocoladesaus
wat chocolade hagelslag
Hulpmiddelen & keukengerei
klassieke ijsbeker, het liefst in doorzichtig glas.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1396323
Homepage ID
1997390
Smaak
Z
Teller
2397
Bron
van Aardbei tot Zweepje
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de chocolade saus.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid