Moorse champagnecocktail

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/20/2011 - 15:48
Bereidingswijze
Doe 1 eetlepel rozensiroop in een glas. Vul het glas met champagne of mousserende wijn en garneer met rozenblaadjes.

* Rozensiroop en rozenblaadjes zijn verkrijgbaar bij Midden-Oosterse of Marokkaanse winkels. In plaats van gedroogde rozenblaadjes kun je eventueel ook verse blaadjes nemen van onbespoten rozen.
Afbeelding
Moorse champagnecocktail
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk drankje met een romantische en lieve uitstraling

Of leuk voor een echte meidenavond ;)
Ingrediƫnten
1 el rozensiroop*
champagne of mousserende wijn
eetbare gedroogde rozenblaadjes*,
Leuke tips
lekker koud met een paar rozeblaadjes in de wijn
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1396244
Homepage ID
1997390
Teller
866
Bron
blanco
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Suzette2
Gelegenheid