Bereidingswijze
schep de helft van de koekkruimels in een glas of schaaltje smelt de chocolade au bain marie al roerend of in de magnetron 1-2 minuten op 300 watt. roer de gesmolten chocolade door de mascarpone.Halveer de abrikozen en leg ze op de koekkruimels schep de chococreme erop en verdeel de rest van de koekkruimels erover en garneer met cacaopoeder
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kalorierijk maar de moeite waard
Ingrediƫnten
5 gedroogde abrikozen, 2 eetl. sinaasappellikeur, 2 bitterkoekjes of 1 kandij koekje verkruimeld, 25 gr. extra pure chocolade in stukjes, 50 gr. marscapone, cacao poeder
Hulpmiddelen & keukengerei
au bain marie
Leuke tips
in een laag groot rond glas
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Recept ID
1389394
Homepage ID
1973550
Smaak
R
Teller
881
Bron
boodschappen nr. 3 coop maart 2011
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
wel de abrikozen in eventueel iets verwarmde likeur,
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid