Bereidingswijze
Ontdooi de bladerdeegplakjes.
Maak van de appel, suiker en kaneel een mooi mengseltjes. Vul de bladerdeeg met het appelmengsel. Vouw het pakketje dubbel en plak de randjes aan elkaar met wat ei. Bestrooi de bovenkant met wat suiker.
± 15 minuten in de oven op 225 graden. Eet smakelijk
Maak van de appel, suiker en kaneel een mooi mengseltjes. Vul de bladerdeeg met het appelmengsel. Vouw het pakketje dubbel en plak de randjes aan elkaar met wat ei. Bestrooi de bovenkant met wat suiker.
± 15 minuten in de oven op 225 graden. Eet smakelijk
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediënten
Bladerdeeg
Appel
Rozijntjes
Suiker en kaneel
Ei
Appel
Rozijntjes
Suiker en kaneel
Ei
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1386744
Homepage ID
19688
Smaak
S
Teller
3623
Bron
geleerd op OBS de Poolster
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid