Bereidingswijze
bak de ui en knoflook in de boter tot de ui glazig wordt.
Voeg de champignons en paprika toe en even meebakken.
Voeg peper en zout toe.
Voeg de bloem toe en goed doorroeren.
Voeg met beetjes de tomatensap toe onder voortdurend roeren en laat het even doorkoken.
Afmaken met sambal en even laten inpruttelen.
Voeg de kaas toe, goed doorroeren en het gerecht is klaar!
Voeg de champignons en paprika toe en even meebakken.
Voeg peper en zout toe.
Voeg de bloem toe en goed doorroeren.
Voeg met beetjes de tomatensap toe onder voortdurend roeren en laat het even doorkoken.
Afmaken met sambal en even laten inpruttelen.
Voeg de kaas toe, goed doorroeren en het gerecht is klaar!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke pittige fondue die niet te machtig is en snel klaar.
Ingrediënten
1 ui
1 teentje knoflook
1 rode paprika
250 gram champignons
1 a 2 eetlepels bloem
1 liter tomatensap
2 theelepels sambal
300 gran Gruyère kaas
150 gram Emmentaler kaas
35 gram boter
peper en zout
stokbrood
1 teentje knoflook
1 rode paprika
250 gram champignons
1 a 2 eetlepels bloem
1 liter tomatensap
2 theelepels sambal
300 gran Gruyère kaas
150 gram Emmentaler kaas
35 gram boter
peper en zout
stokbrood
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Leuke tips
Stokbrood even in de oven of voorgebakken stokbrood afbakken.
Serveer met salade van sla, tomaten en komkommer en/of een heerlijke fruitsalade.
Serveer er een stevige kruidige rode wijn bij en smullen maar!
Serveer met salade van sla, tomaten en komkommer en/of een heerlijke fruitsalade.
Serveer er een stevige kruidige rode wijn bij en smullen maar!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1385896
Homepage ID
1946297
Smaak
P
Teller
1691
Bron
Van een vriendin.
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de ui en knoflook
Snij de champignons en paprika.
Rasp de kaas
Snij de champignons en paprika.
Rasp de kaas
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid