Koude avocadosoep met garnalen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/12/2010 - 19:45
Bereidingswijze
De avocados mixen, samen met de knoflook, het limoensap, de cayennepeper. De kippenbouillon mag er dan ook bijgegoten worden. Pureren tot allen mooi gemengd is en dan op smaak brengen met de zwarte peper en eventueel wat grof zout. Als je de soep dan uitgiet leg je er bovenop de gehakte garnaaltjes
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
In een afgesloten pot kan je deze soep gedurende 1 dag bewaren, in de koelkast wel te verstaan. :-)
Ingrediƫnten
2 grote en rijpe avocados
1 teentje knoflook
1/2 kop limoensap
Een snuifje cayennepeper
1l + 1/4del kippenbouillon (koud)

versgemalen zwarte peper

12 grote gekookte garnalen
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenrobot
Leuke tips
In 6 glaasjes of in kommetjes serveren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1383837
Homepage ID
1961405
Smaak
A
Teller
2327
Bron
Fijnproevers - Eenvoudige gerechten
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Avocados halveren en schillen en ontpitten.
Knoflook fijn hakken.
Garnalen pellen, schoonmaken en fijn hakken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kelleke1809
Gelegenheid