Bereidingswijze
Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediënten
6 eieren (middel groot)
1/2 bakje rode pesto (à 100 g AH Huistraiteur)
2 eetlepels yoghurtmayonaise
zout
(versgemalen) zwarte peper
30 g (Hollandse)garnalen (bakje à 100 g)
1/2 bakje rode pesto (à 100 g AH Huistraiteur)
2 eetlepels yoghurtmayonaise
zout
(versgemalen) zwarte peper
30 g (Hollandse)garnalen (bakje à 100 g)
Hulpmiddelen & keukengerei
spuitzak (met kartelmond met grote opening)
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1374361
Homepage ID
1360476
Teller
2249
Bron
Allerhande 2000
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen. Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid