Cool Cranberry Breezer en Strawberry Daiquiri

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/26/2010 - 19:33
Bereidingswijze
Cool Cranberry Breezer (links):
Ris minstens drie uur van tevoren met een vork de bessen van de takjes, was ze in een zeef en spreid ze uit op een plat bord. Zet het bord in de vriezer, zodat de besjes los van elkaar bevriezen. Verdeel de bevroren besjes over acht hoge glazen. Verdeel de breezer over de glazen en vul aan met Spa & Fruit. Direct serveren. Vervang voor een alcoholvrije cocktail (een mocktail) de Breezer door Cranberry Classic (fles).
Strawberry Daiquiri (rechts):
Maak met behulp van een speciale icecrusher, blender of keukenmachine ijsgruis van 16 ijsblokjes (of pak ze in een schone theedoek en sla ze met een hamer of deegroller tot gruis). Meng in een hoge schenkkan het sinaasappel-aardbeiensap, rum, limoenensap en poedersuiker. Voeg het ijsgruis toe en roer de cocktail nogmaals goed door. Verdeel de cocktail over acht wijde glazen en garneer met een aardbeitje op de rand. Direct serveren.
Afbeelding
Cool Cranberry Breezer en Strawberry Daiquiri
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
Cool Cranberry Breezer (links):
1 bakje rode bessen (150 g)
1 fles Bacardi Breezer Cranberry Max (700 ml)
1/2 fles Spa & Fruit appel
Strawberry Daiquiri (rechts):
16 ijsblokjes
1 liter sinaasappel-aardbeisap (koelvers)
400 ml witte rum (slijter)
2 limoenen, uitgeperst
2 eetlepels poedersuiker
8 kleine aardbeien voor garnering
Hulpmiddelen & keukengerei
8 hoge glazen
8 wijde glazen
blender of keukenmachine
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1374105
Homepage ID
1360476
Teller
1399
Bron
Allerhande 2004
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kb14
Gelegenheid