Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar.
Snipper de halve ui in een koekenpan. Fruit deze in de olijfolie op laag vuur. Als de ui glazig is, giet er dan een flinke scheut sherry bij. Laat goed inkoken! Zodra de sherry wat stroperig wordt, doe je de rivierkreeften erbij. Op rustig vuur roer je de creme fraiche erbij. Vervolgens breng je het geheel op smaak met de kruiden.
Houd wat dille achter voor de garnering.
Proef de saus en breng het op smaak met zout en witte peper.
Giet de spaghetti af en meng deze door de saus.
Snipper de halve ui in een koekenpan. Fruit deze in de olijfolie op laag vuur. Als de ui glazig is, giet er dan een flinke scheut sherry bij. Laat goed inkoken! Zodra de sherry wat stroperig wordt, doe je de rivierkreeften erbij. Op rustig vuur roer je de creme fraiche erbij. Vervolgens breng je het geheel op smaak met de kruiden.
Houd wat dille achter voor de garnering.
Proef de saus en breng het op smaak met zout en witte peper.
Giet de spaghetti af en meng deze door de saus.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Ingrediënten
120 gr rivierkreeftenvlees
1 el olijfolie
1/2 ui
2 el crème fraîche
spaghetti voor 2
Verse dille
een beetje verse dragon
peper en zout
Flinke scheut droge sherry
1 el olijfolie
1/2 ui
2 el crème fraîche
spaghetti voor 2
Verse dille
een beetje verse dragon
peper en zout
Flinke scheut droge sherry
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1373492
Homepage ID
1341299
Teller
1278
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid