Bereidingswijze
Klop in een kom de eieren met de suiker en vanille lichtgeel en schuimig. Roer er de lauwwarme, gesmolten boter door.
Zeef de bloem eroverheen en roer het geheel ondertussen tot een glad deeg. Dek het deeg af met een schone theedoek, laat het 2 uur staan bij kamertemperatuur. Draai balletjes van ca. 3,5 cm. doorsnee.
Bak de koekjes in een wafelijzer goudbruin en krokant, laat afkoelen op een rooster en verpak ze luchtdicht.
Zeef de bloem eroverheen en roer het geheel ondertussen tot een glad deeg. Dek het deeg af met een schone theedoek, laat het 2 uur staan bij kamertemperatuur. Draai balletjes van ca. 3,5 cm. doorsnee.
Bak de koekjes in een wafelijzer goudbruin en krokant, laat afkoelen op een rooster en verpak ze luchtdicht.
Afbeelding
Aantal personen
45.00
Ingrediƫnten
3 Grote eieren
250 gr. suiker
1 tl. vanille-extract
250 gr. boter, gesmolten en tot lauwwarm afgekoeld
600 gr. bloem
250 gr. suiker
1 tl. vanille-extract
250 gr. boter, gesmolten en tot lauwwarm afgekoeld
600 gr. bloem
Leuke tips
Lekker bij een kop romige cappuccino of kruidige thee.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Streekgerecht
Recept ID
1372721
Homepage ID
1413519
Teller
2308
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid