Bereidingswijze
Tijdens het bakken het beslag op een warme plek laten staan, anders dikt het teveel in.
Stand CLOER ijzer: 3 ¾.
(Wij hebben ontdekt dat stand 3 voldoende is!)
Stand CLOER ijzer: 3 ¾.
(Wij hebben ontdekt dat stand 3 voldoende is!)
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nieuwjaarsrolletjes
Voor +/- 70 stuks
Stand CLOER ijzer: 3 ¾.
Voor +/- 70 stuks
Stand CLOER ijzer: 3 ¾.
Ingrediënten
500 gram bloem
250 gram roomboter
500 gram kristalsuiker
2 eieren
2 zakjes vanillesuiker
500 ml lauw water
250 gram roomboter
500 gram kristalsuiker
2 eieren
2 zakjes vanillesuiker
500 ml lauw water
Hulpmiddelen & keukengerei
stokje en 2 bolle lepels
Leuke tips
Slagroom erin en eet ze lekker!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1372441
Homepage ID
1944812
Smaak
Z
Teller
48478
Bron
Oma
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Belangrijk is dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Boter smelten -niet te heet laten worden-
Bloem, suiker, eieren, vanillesuiker in kom of grote pan doen. Boter erop en mixen. Hierna het lauwe water er geleidelijk bij schenken en mixen. Op een warme plek laten rusten.
Boter smelten -niet te heet laten worden-
Bloem, suiker, eieren, vanillesuiker in kom of grote pan doen. Boter erop en mixen. Hierna het lauwe water er geleidelijk bij schenken en mixen. Op een warme plek laten rusten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid