Bereidingswijze
Klop de eieren met de eigelen, de melk en room. Breng op smaak met de kruiden. Giet dit beslag over de groenten, overstrooi met de gemalen kaas en bak in een oven van 180 ° gedurende 30 minuten; controleer de gaarheid met een priem of satestok.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
deze quiche past bij veel gerechten en kan op voorhand gemaakt worden
Ingrediënten
200 gram bladerdeeg
Fijngesneden seizoensgroenten (boontjes , schelp- suikererwten, wortel , mais, …)
1 fijngesnipperde ui
100 gram breydelspek
150 gram president comté gemalen
4 eieren, en 4 eierdooiers
5 dl room
1 dl volle melk
Pezo en muskaatnoot
Fijngesneden seizoensgroenten (boontjes , schelp- suikererwten, wortel , mais, …)
1 fijngesnipperde ui
100 gram breydelspek
150 gram president comté gemalen
4 eieren, en 4 eierdooiers
5 dl room
1 dl volle melk
Pezo en muskaatnoot
Hulpmiddelen & keukengerei
een vorm voor in oven
Leuke tips
Laat de quiche afkoelen, haal uit de vorm. Net voor het opdienen opnieuw opwarmen in een oven op 170 ° of microgolf en snijd in porties.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1372340
Homepage ID
549351
Smaak
H
Teller
5000
Bron
tijdschrift smaak
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rol voor de quiche het bladerdeeg dun uit of koop gebruiksklaar en bekleed je diepe vorm .
Stoof de ui en spekreepjes in boter en verdeel over het deeg
Bedek vervolgens met de geblancheerde groenten
Stoof de ui en spekreepjes in boter en verdeel over het deeg
Bedek vervolgens met de geblancheerde groenten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid