Bereidingswijze
Kruid het vlees met de bijzittende kruiden en peper en zout (delhaize)
Bak in bruine boter tot wens , ( nog rosé laten)
Leg op een schotel in lauwe oven onder alufolie
Neem 3 eetlepels wildfond of kalfsfond , 1 eetlepel rodebessengelei, 1 ½ dl rode porto en maak hiermee de aanbaksels los. Laat inkoken, ev bijkruiden en binden .
Bak in bruine boter tot wens , ( nog rosé laten)
Leg op een schotel in lauwe oven onder alufolie
Neem 3 eetlepels wildfond of kalfsfond , 1 eetlepel rodebessengelei, 1 ½ dl rode porto en maak hiermee de aanbaksels los. Laat inkoken, ev bijkruiden en binden .
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk stukje vlees en zalige saus met veel te combineren
Ingrediënten
800 gram hertensteack
Te koop in delhaize en Carrefour, Makro: vlees.
porto fond rodebessengelei
kruiden
Te koop in delhaize en Carrefour, Makro: vlees.
porto fond rodebessengelei
kruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
goede vleespan
Leuke tips
Snijd het vlees in schuine repen en overgiet met de saus.
Lekker met zoete aardappel en quiche van groenten
Lekker met zoete aardappel en quiche van groenten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1372339
Homepage ID
549351
Smaak
Z
Teller
1416
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid