Hertenbiefsteack met portosaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/2009 - 08:51
Bereidingswijze
Kruid het vlees met de bijzittende kruiden en peper en zout (delhaize)
Bak in bruine boter tot wens , ( nog rosé laten)
Leg op een schotel in lauwe oven onder alufolie
Neem 3 eetlepels wildfond of kalfsfond , 1 eetlepel rodebessengelei, 1 ½ dl rode porto en maak hiermee de aanbaksels los. Laat inkoken, ev bijkruiden en binden .
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk stukje vlees en zalige saus met veel te combineren
Ingrediënten
800 gram hertensteack
Te koop in delhaize en Carrefour, Makro: vlees.
porto fond rodebessengelei
kruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
goede vleespan
Leuke tips
Snijd het vlees in schuine repen en overgiet met de saus.
Lekker met zoete aardappel en quiche van groenten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1372339
Homepage ID
549351
Smaak
Z
Teller
1416
Bron
internet
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
fruittaartje
Gelegenheid