Bereidingswijze
1.) Stukje gerookte paling op blaadje sla, bestrooid met champignonplakjes uit blik en gehakte peterselie.
2.) Blaadje sla met op 1 helft plakjes hardgekookt ei, op de andere helft plakjes tomaat, eroverheen in het midden ringen ui en wat peterselie.
3.) Veel garnalen op blaadje sla, gegarneerd met toefjes mayonaise, schijfje citroen en reepje tomaat.
4.)Plakjes hardgekookt ei met daarover gestrooid kleine garnalen en gegarneerd met mayonaise en/of tomatenketchup en peterselie.
5.) Plakje rosbief op blaadje sla, daarop gebakken ei en gefruite uitjes.
6.) Zalm vermengd met mayonaise, daarop schijfjes komkommer en gegarneerd met schijfje citroen.
2.) Blaadje sla met op 1 helft plakjes hardgekookt ei, op de andere helft plakjes tomaat, eroverheen in het midden ringen ui en wat peterselie.
3.) Veel garnalen op blaadje sla, gegarneerd met toefjes mayonaise, schijfje citroen en reepje tomaat.
4.)Plakjes hardgekookt ei met daarover gestrooid kleine garnalen en gegarneerd met mayonaise en/of tomatenketchup en peterselie.
5.) Plakje rosbief op blaadje sla, daarop gebakken ei en gefruite uitjes.
6.) Zalm vermengd met mayonaise, daarop schijfjes komkommer en gegarneerd met schijfje citroen.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1371534
Homepage ID
1413519
Teller
715
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid