Bereidingswijze
1) Een dikke laag biefstuk tartaar, welke lekker op smaak is gemaakt met eierdooier, zout, peper, worcestersaus, aroma, fijngehakte uitjes, augurkjes en kappertjes, gegarneerd met een waaiertje van augurk en ringen ui.
2).Dubbelgevouwen plakjes ham, gegarneerd met plakjes hardgekookt ei en tomatenketchup.
3). Blaadjes sla waarop een eierslaatje, gemaakt van hardgekookte eieren, vermengd met mayonaise, citroensap, aroma en worcestersaus, gegarneerd met reepjes tomaat.
4). Laagje zalmmayonaise, gegarneerd met schijfje komkommer, met daarop een plakje hardgekookt ei en wat fijngehakte peterselie.
2).Dubbelgevouwen plakjes ham, gegarneerd met plakjes hardgekookt ei en tomatenketchup.
3). Blaadjes sla waarop een eierslaatje, gemaakt van hardgekookte eieren, vermengd met mayonaise, citroensap, aroma en worcestersaus, gegarneerd met reepjes tomaat.
4). Laagje zalmmayonaise, gegarneerd met schijfje komkommer, met daarop een plakje hardgekookt ei en wat fijngehakte peterselie.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1371531
Homepage ID
1413519
Teller
355
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid