Bereidingswijze
1) Niertjes in maderasaus uit blik, goed heet gemaakt en gegarneerd met plakjes hardgekookt ei en peterselie.
2) De inhoud van een blikje geconcentreerde tomatensoep, vermengd met in plakjes gesneden knakworstjes, klein gesneden hardgekookte eieren en peterselie, alles goed doorgewarmd en gegarneerd met olijven.
3). Goed warm gemaakte kalfsvlees ragoƻt met champignons uit blik, gegarneerd met partjes tomaat en peterselie.
2) De inhoud van een blikje geconcentreerde tomatensoep, vermengd met in plakjes gesneden knakworstjes, klein gesneden hardgekookte eieren en peterselie, alles goed doorgewarmd en gegarneerd met olijven.
3). Goed warm gemaakte kalfsvlees ragoƻt met champignons uit blik, gegarneerd met partjes tomaat en peterselie.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1371530
Homepage ID
1413519
Teller
390
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid