Bereidingswijze
De champignons in plakjes snijden en in 20 gr. boter goudbruin bakken.
Met de wijn afblussen, de basilicum toevoegen en in gesloten pan op lag vuur nog ca. 8 min. laten stoven. De rest van de boter smelten, alle bloem erbij roeren en even bakken.
Bij beetjes de bouillon al roerend toevoegen, zodat een gladde saus ontstaat. De champignons, het vocht en de crème fraïche erbij roeren. Op smaak brengen met zout, peper en wat citroensap. De pasteibakjes in ca. 7 min. in een hete oven 225*C. verwarmen en met de ragout vullen.
Met de wijn afblussen, de basilicum toevoegen en in gesloten pan op lag vuur nog ca. 8 min. laten stoven. De rest van de boter smelten, alle bloem erbij roeren en even bakken.
Bij beetjes de bouillon al roerend toevoegen, zodat een gladde saus ontstaat. De champignons, het vocht en de crème fraïche erbij roeren. Op smaak brengen met zout, peper en wat citroensap. De pasteibakjes in ca. 7 min. in een hete oven 225*C. verwarmen en met de ragout vullen.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Ingrediënten
2 doosjes champignons
80 gr. boter
1 dl. droge witte wijn
1 el. gedroogde basilicum
60 gr. bloem
6 dl. kruidenbouillon
2 bekertjes crème fraïche
zout, peper
1/2 tl. citroensap
8 pasteibakjes.
80 gr. boter
1 dl. droge witte wijn
1 el. gedroogde basilicum
60 gr. bloem
6 dl. kruidenbouillon
2 bekertjes crème fraïche
zout, peper
1/2 tl. citroensap
8 pasteibakjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1370797
Homepage ID
1413519
Teller
1221
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid