Bereidingswijze
bak de tomaten ui en knoflook in een scheutje olijfolie. Zeef dit in een pan en voeg de fond de witte wijn en de diepvriesgroente toe.
Breng aan de kook. Laat 4 minuten koken.
Voeg de kabeljauw toe, een minuutje later de mosselen, laat nog een minuut koken en haal de pan van het vuur. Direct opscheppen en pas in de borden de garnalen toevoegen.
Breng aan de kook. Laat 4 minuten koken.
Voeg de kabeljauw toe, een minuutje later de mosselen, laat nog een minuut koken en haal de pan van het vuur. Direct opscheppen en pas in de borden de garnalen toevoegen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke eerlijke soep voor visliefhebbers. De vis in het recept is te vervangen door elke andere vis die je voorhanden hebt.
Ingrediƫnten
kabeljauw of andere stevige witte vis 250gm mosselen 200gm cocktailgarnalen 200gm visfond (500cc) tomaat (4) ui (1) knoflook (2 tenen) witte wijn 100 cc diepriesgroente 200 gm
Leuke tips
met een stuk bruin brood en (knoflook) boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1369882
Homepage ID
22849
Smaak
A
Teller
467
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ui, knoflook snipperen. tomaat in vieren snijden. zet de borden alvast klaar en zorg dat de gasten aan tafel zitten als de kabeljauw in de pan gaat.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid