Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar (al dente) met wat zout, in koekepan uitje fruiten in een scheutje olijfolie. voeg. de andere ingredienten toe en laat het zachtjes bakken. meer verwarmen. en klaar je kunt depasta na het afgieten en afspoelen metkoud water, ind koekepan erwarmen
en daarna opdienen
en daarna opdienen
Aantal personen
2.00
Ingrediënten
oliijfolie, uitje, 2 teentjesknoflook, 4 theelepels kappertjes,2 blikjes ansjovisfilet, 50 gram zwarte olijven in stukjes (uit olie maakt het nog zouter), pasta tricolore, oregano
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan
Leuke tips
lekker met sla naar keuze en een flesje droge wittewijn of rosé
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1358982
Homepage ID
1418345
Smaak
Q
Teller
1875
Bron
onbekend maakte mijn man
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
niet veel ,schoonmaken en wat nodig in stukjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid