Bereidingswijze
Snijd de champignons is plakjes, snipper het sjalotje en bak dit in de olie, voeg de kerrie en peper en zout naar smaak toe en maal dit alles fijn in de keukenmachine. Snijd de korstjes van het brood en besmeer 4 boterhammen met het champignonmengsel.
Leg de andere boterhammen erop, druk ze iets aan en bak ze goudbruin in de boter.
Snijd de gebakken boterhammen in reepjes
Leg de andere boterhammen erop, druk ze iets aan en bak ze goudbruin in de boter.
Snijd de gebakken boterhammen in reepjes
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
200 gr. champignons
1 sjalotje
1 el. olie
1 tl. kerriepoeder
peper en zout
8 witte boterhammen
20 gr. boter
1 sjalotje
1 el. olie
1 tl. kerriepoeder
peper en zout
8 witte boterhammen
20 gr. boter
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1358713
Homepage ID
1413519
Smaak
A
Teller
742
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid