Bereidingswijze
Ingredienten 1 klein blikje tomatenpuree
# 1/2 liter water
# 1 kippenbouillonblok
# 100 gr kippoulet
# peper en zout
# mespunt djahe
# 1 mespunt ve-tsin
# 1 eetlepel ketjapKetjap
# 1 eetlepel suikerSuiker
# maizena om te binden
Bereiding
Trek de bouillon van het kippoulet.
Haal het kippenvlees eruit en snijd het fijn.
Doe het terug in de bouillon en voeg alle andere ingredienten toe, behalve de ve-tsin.
Breng de soep aan de kook en bind deze licht met wat aangelengde maizena.
Voeg de ve-tsin toe.
# 1/2 liter water
# 1 kippenbouillonblok
# 100 gr kippoulet
# peper en zout
# mespunt djahe
# 1 mespunt ve-tsin
# 1 eetlepel ketjapKetjap
# 1 eetlepel suikerSuiker
# maizena om te binden
Bereiding
Trek de bouillon van het kippoulet.
Haal het kippenvlees eruit en snijd het fijn.
Doe het terug in de bouillon en voeg alle andere ingredienten toe, behalve de ve-tsin.
Breng de soep aan de kook en bind deze licht met wat aangelengde maizena.
Voeg de ve-tsin toe.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1358301
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
853
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid