Bereidingswijze
een eetlepel currypasta in de pan, even wachten, de aardappelblokjes erbij. 500 ml bouillon erbij. de kokosmelk toevoegen en aan de kook brengen. een kwartiertje laten pruttelen, tot de aardappelen zacht zijn. pureren met staafmixer. doe een deel van de kikkererwten erdoor tijdens het pureren en doe het restant er na die tijd in. nog even doorwarmen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker, gemakkelijk en vooral verwarmend soepje
Ingrediƫnten
een kilo zoete aardappelen
een pot indiase currypasta
een blik kikkererwten (400 gram)
een pakje kokosmelk
een kruidenbouillonblokje
een pot indiase currypasta
een blik kikkererwten (400 gram)
een pakje kokosmelk
een kruidenbouillonblokje
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
Leuke tips
lekker met brood, zoooo lekker als het koud is
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1358211
Homepage ID
1419224
Smaak
Z
Teller
744
Bron
van het net geplukt
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
haal ingredienten in huis, schil de aardappelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid