Aantal personen
2.00
Ingrediënten
1/2 el krenten
1/2 el rozijnen
4 gedroogde abrikozen
3 glazen champagne
4 el amandelspijs
2 schijven ananas
2 croissants
1/2 el rozijnen
4 gedroogde abrikozen
3 glazen champagne
4 el amandelspijs
2 schijven ananas
2 croissants
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1357667
Homepage ID
1341299
Smaak
A
Teller
480
Bron
Eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Wel de krenten, rozijnen en abrikozenstukjes minimaal een uur in 1 glas mèt champagne!
Laat ze uitlekken en dep ze droog. Meng amandelspijs, krenten, rozijnen, abrikozen en ananas en voeg eenbeetje van het champagneweekvocht toe, zodat je een smeuiige massa krijgt. Snijd de croissants open besmeer deze dik met het spijsmengsel. Verhit en tosti-ijzer en leg de croissants er 3 minuten tussen.
Serveer met een glas champagne!
Laat ze uitlekken en dep ze droog. Meng amandelspijs, krenten, rozijnen, abrikozen en ananas en voeg eenbeetje van het champagneweekvocht toe, zodat je een smeuiige massa krijgt. Snijd de croissants open besmeer deze dik met het spijsmengsel. Verhit en tosti-ijzer en leg de croissants er 3 minuten tussen.
Serveer met een glas champagne!
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid