worstenbroodjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/16/2009 - 15:10
Bereidingswijze
De plakjes deeg, met bloem bestuiven en uitrollen, in ongeveer stroken van 6cm snijden,ze vullen met een hoeveelheid van de vlees-groenten massa en de sluitkantjes met ei in smeren intukjes van 2.5cm snijden, ze op bakpapier leggen en de bovenzijde 2x klein insnijden, met ei insmeren en afbakken voor 10 à12min. op 180° hete lucht.
Aantal personen
0.00
Ingrediënten
300gr.bladerdeeg /vierkante velletjes
500gr. kalfsgehakt
150gr.pittige groene olijven
150gr.zonne gedroogde tomaten
150gr.ontvelde paprika`s in glas
2 eieren
paneermeel
2 eetlepels gehakte verse rozemarijn
2 eetlepels gehakte verse thijm
Hulpmiddelen & keukengerei
Deegroller / met bakpapier belegde bakplaat / mixer
Leuke tips
Lekker bij een glaasje, smakelijk .
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1357566
Homepage ID
1023933
Smaak
H
Teller
328
Bron
Eigen recept.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De tomaten en olijven tot moes mixen, deze pasta onder het gehakt mengen net als het fijn gesneden paprika vlees,ei, gehakte kruiden en het paneermeel.
Een kwartiertje laten rusten, zodat alle smaken zich goed vermengen.
Op smaak brengen met peper en zeezout.
Een ei los kloppen .
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
pieterslinda
Gelegenheid