Kalte Ente

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/07/2009 - 01:23
Bereidingswijze
Schil van de citroenen dunschillen en in de bowlkan leggen (liefst geen wit van de citroen in de schil). Dan ingredienten in de kan doen.
De Kalte Ente minstens 1 uur in de koelkast laten staan.
Afbeelding
Kalte Ente
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bowl
Ingrediƫnten
1,5 l. moezelwijn
20 gr. suiker
2 citroenen
0,75 l. sekt
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1357112
Homepage ID
844257
Smaak
A
Teller
962
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
kirsten_be
Gelegenheid