Bereidingswijze
Schil van de citroenen dunschillen en in de bowlkan leggen (liefst geen wit van de citroen in de schil). Dan ingredienten in de kan doen.
De Kalte Ente minstens 1 uur in de koelkast laten staan.
De Kalte Ente minstens 1 uur in de koelkast laten staan.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bowl
Ingrediƫnten
1,5 l. moezelwijn
20 gr. suiker
2 citroenen
0,75 l. sekt
20 gr. suiker
2 citroenen
0,75 l. sekt
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1357112
Homepage ID
844257
Smaak
A
Teller
962
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid