Kippenragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/06/2008 - 13:57
Bereidingswijze
Bak de kipfilet in ca 10 min. bruin. Voeg vervolgens de prei en de champignons toe en bak dit ook even mee.Voeg het water toe en laat even lekker stoven. (ca 15 min).Hierna voegen we het zakje champignonsoep toe en als laatste de roomkaas.
Roer het geheel goed door. Maak op smaak met peper ,zout en shoarmakruiden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gr kipfilet, bakje champignons, 1 stengel prei,1 zakje champignonsoep, 1 roomkaasje,(monchou) ,shoarmakruiden, peper en zout.
1/2 liter water. beetje boter om te bakken.
Garnering verse bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
eiersnijder
Leuke tips
Zelf vinden we dit lekker met een aangekleed pasteitje (tomaatje uitje augurk) Maar het is ook lekker met rijst of zelfs een geroosterd sneetje.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1356109
Homepage ID
1415586
Smaak
H
Teller
3655
Bron
ooit op een weekkalender
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de kipfilet in stukjes en strooi er de shoarmakruiden over. Laat even intrekken. Was ondertussen de prei en snijd deze in kleine ringetjes, Maak de champignons schoon en snijd deze in kleine plakjes (met behulp vd eiersnijder).
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
4witchy
Gelegenheid