Bereidingswijze
laat de bakplaat of gril heet worden, gooi de olie over de plaat en begin met het grillen van de champignon als deze een mooi kleurtje krijgt maak je een kruisje in de top dit om het nog wat malser te maken.
leg hierna de uien en courgette erop en wacht tot ze een licht bruine korst hebben.
leg hierna de uien en courgette erop en wacht tot ze een licht bruine korst hebben.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
voor de lekkere snelle trek, gezond en snel klaar.
ideaal voor dieet, onverwachte gasten.
heerlijk met een zoete witte wijn.
ideaal voor dieet, onverwachte gasten.
heerlijk met een zoete witte wijn.
Ingrediƫnten
grote champignonen, grote uien een courgette en olie.
als dressing soja saus op tepanyaki saus.
als tip: knoflook olie past hier super bij !
als dressing soja saus op tepanyaki saus.
als tip: knoflook olie past hier super bij !
Hulpmiddelen & keukengerei
grilplaat, mes, vork.
Leuke tips
leg de ui op het bord doe hier boven op de courgette en daar weer boven op de champignon, je hebt nu een bergje van de gebruikte ingredienten.
gebruik een van de bovenstaande sauzen en deze heerlijke hapjes zijn klaar.
ook lekker bij biefreepjes.
gebruik een van de bovenstaande sauzen en deze heerlijke hapjes zijn klaar.
ook lekker bij biefreepjes.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1354875
Homepage ID
1413833
Smaak
Q
Teller
3201
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de stelen van de champignon eraf was de chapignonnen schoon.
snij plakken van de uien en gooi de kontjes weg of gebruik ze in een ander recept.
doe het zelfde met de cougetten en laat de schil heel.
snij plakken van de uien en gooi de kontjes weg of gebruik ze in een ander recept.
doe het zelfde met de cougetten en laat de schil heel.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid