gambas in zoetzure sous

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 08/26/2008 - 09:28
Bereidingswijze
Stap1:
Pel de gamba´s
Doe de gepelde gamba´s in een schaal
Stap2:
Doe de olie in de pan, laat het een beetje door de pan glijden.
Doe dan de gamba´s in de pan en laat ze sudderen tot ze gaar zijn
(je kunt zien of ze gaar zijn door ze door het midden te snijden en als ze wit zijn van binnen zijn ze gaar)

Stap3:
Doe tijdens het sudderen zoetzure sous bij de gamba´s (op eigen smaak)
als u verkouden bent doe dan het liefst 50 ml. Of als het niet zoet genoeg is.

Stap4:
Verdeel de gamba´s eerlijk op een bedje van sla op een bord
En voor de liefhebbers een paar drupjes citroen over de gamba´s
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
het is lekker bij de film of gewoon in de tuin.
(deze recept is geschreven door cookskidcool 12 jaar)
Ingrediënten
Nodig:
Gamba`s (niet gepelt ongeveer 12 gamba´s)
Zoetzure saus (50 ml en als het niet bevalt doe dan
op eigen smaak)
Olie. Een scheut olie:
Een grote wok pan.
Een schaaltje.
Sla en citroen
Hulpmiddelen & keukengerei
Koken recept:
GAMBA`S (4p snack)


Doen:

En eetsmakelijk

Schrijver: Kenneth


Leuke tips
leg het zo verlijderlijk mogelijk neer op een bepaalde snij plank ofzo.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1352747
Homepage ID
1409660
Smaak
S
Teller
3207
Bron
bedacht van cookskidcool 12 jaar
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ZORG DAT I DE GAMBA´S EERST WAST EM UW HANDEN A.U.B.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
cookskidcool
Gelegenheid