Bereidingswijze
# Scil de meloen en snijd hem, evenals de perzien, in blokjes
# Doe in iedere ijscoupe 2 eetlepels vanilleijs, leg hierop de blokjes fruit en bestrooi dit met kaneel engember.
# Herhaal dit verschillende keren.
# De bovenste laag bestaat uit de in stukjes gebroken meringue of de schuimpjes.
# Klop de slagroom en voeg er naar smaak suiker aan toe, spuit dit over de coupe en dien dit heerlijke toetje meteen op.
# Doe in iedere ijscoupe 2 eetlepels vanilleijs, leg hierop de blokjes fruit en bestrooi dit met kaneel engember.
# Herhaal dit verschillende keren.
# De bovenste laag bestaat uit de in stukjes gebroken meringue of de schuimpjes.
# Klop de slagroom en voeg er naar smaak suiker aan toe, spuit dit over de coupe en dien dit heerlijke toetje meteen op.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 kleine meloen
4 halve perziken uit blik
1 klein pakje vanilleijs
4 eetlepels suiker
2 meringues (grote schuimpjes)
1/2 dl slagrom
kaneel
in stukjes gesneden gember
4 halve perziken uit blik
1 klein pakje vanilleijs
4 eetlepels suiker
2 meringues (grote schuimpjes)
1/2 dl slagrom
kaneel
in stukjes gesneden gember
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1351520
Homepage ID
672476
Smaak
A
Teller
2225
Bron
Uit de oude doos.
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid