Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 grote aardappelen
(schoon boenen een paar gaatjes in de schil prikken )
4 stukken aluminiumfolie
3 ons garnalen ( of zalm of tonijn )
100 gr. roomboter
zeezout
peper
(schoon boenen een paar gaatjes in de schil prikken )
4 stukken aluminiumfolie
3 ons garnalen ( of zalm of tonijn )
100 gr. roomboter
zeezout
peper
Hulpmiddelen & keukengerei
oven aluminiumfolie
Leuke tips
Lekker met vis en een salade.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1331057
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
8031
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven verwarmen op ongeveer 200 gr (ligt aan de oven )
De schone aardappelen in grote foliestukken en dicht vouwen .
Na ongeveer 60 min. de aardappelen uit de oven halen.
Folie voorzichtig openvouwen .(wel kijken of ze ook gaar zijn!)
Het kapje van de aardappelen af halen het kruim voorzichtig uit de aardappel scheppen en mengen met de boter de garnalen de peper en het zout de aardappel vullen met het mengsel .
De folie weer dicht vouwen
De oven uit zetten en de aardappelen nog 10 min. in de oven die uit is laten nawarmen .
Als je te veel vulling hebt dan het bij het op dienen rijkelijk over de aardappelen verdelen als je de folie open hebt gemaakt .
De schone aardappelen in grote foliestukken en dicht vouwen .
Na ongeveer 60 min. de aardappelen uit de oven halen.
Folie voorzichtig openvouwen .(wel kijken of ze ook gaar zijn!)
Het kapje van de aardappelen af halen het kruim voorzichtig uit de aardappel scheppen en mengen met de boter de garnalen de peper en het zout de aardappel vullen met het mengsel .
De folie weer dicht vouwen
De oven uit zetten en de aardappelen nog 10 min. in de oven die uit is laten nawarmen .
Als je te veel vulling hebt dan het bij het op dienen rijkelijk over de aardappelen verdelen als je de folie open hebt gemaakt .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid