Bereidingswijze
BEREIDING
1. Smelt de chocolade tot ca. 38 graden.
2. Doop de aardbeien in de chocolade en leg deze op een bord.
3. Klop de slagroom met de suiker stijf en vermeng dit met de advocaat.
4. Lepel het mengsel in het midden van het rondje aardbeien.
5. Bestrooi met fijn gesneden mint.
1. Smelt de chocolade tot ca. 38 graden.
2. Doop de aardbeien in de chocolade en leg deze op een bord.
3. Klop de slagroom met de suiker stijf en vermeng dit met de advocaat.
4. Lepel het mengsel in het midden van het rondje aardbeien.
5. Bestrooi met fijn gesneden mint.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Chocolade aardbeien, dat wordt smullen op Valentijnsdag!
10 gr. suiker
2 blaadjes mint
2 el. advocaat
BEREIDING
1. Smelt de chocolade tot ca. 38 graden.
2. Doop de aardbeien in de chocolade en leg deze op een bord.
3. Klop de slagroom met de suiker stijf en vermeng dit met de advocaat.
4. Lepel het mengsel in het midden van het rondje aardbeien.
5. Bestrooi met fijn gesneden mint.
10 gr. suiker
2 blaadjes mint
2 el. advocaat
BEREIDING
1. Smelt de chocolade tot ca. 38 graden.
2. Doop de aardbeien in de chocolade en leg deze op een bord.
3. Klop de slagroom met de suiker stijf en vermeng dit met de advocaat.
4. Lepel het mengsel in het midden van het rondje aardbeien.
5. Bestrooi met fijn gesneden mint.
Ingrediƫnten
INGREDIENTEN : VOOR 1 PERSOON
8 stuks aardbeien
100 gr. chocolade, pure
1 dl. slagroom
10 gr. suiker
2 blaadjes mint
2 el. advocaat
8 stuks aardbeien
100 gr. chocolade, pure
1 dl. slagroom
10 gr. suiker
2 blaadjes mint
2 el. advocaat
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1330976
Homepage ID
1268061
Smaak
Z
Teller
4508
Bron
Smakelijk Eten
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid