Bereidingswijze
De gamba's wokken in de olie tot ze rose zijn !
De gamba's er even uit halen de knoflook de tomaat en de kruiden laten garen .De gamba's er bij en nog even bij elkaar laten garen .
De gamba's er even uit halen de knoflook de tomaat en de kruiden laten garen .De gamba's er bij en nog even bij elkaar laten garen .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een van mijn lekkerste voorgerechten
Ingrediƫnten
32 gamba's (darmkanaal verwijderen )
8 tenen knoflook 10 eetlepels olijfolie verde
1 eetlepel dille
1 theelepel basilicum 1 theelepel koriander
10 draadjes saffraan 4 tomaten ontveld en in stukjes gesneden.
peper zeezout 1 theelepel sambalbadjak . als laatste 2 eetlepels vers gehakte peterselie .
8 tenen knoflook 10 eetlepels olijfolie verde
1 eetlepel dille
1 theelepel basilicum 1 theelepel koriander
10 draadjes saffraan 4 tomaten ontveld en in stukjes gesneden.
peper zeezout 1 theelepel sambalbadjak . als laatste 2 eetlepels vers gehakte peterselie .
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
4 mooie diepe borden
4 mooie diepe borden
Leuke tips
Op elk bord 8 garnalen de tomaten massa er op scheppen
de peterselie er over strooien .
Heerlijk met stokbrood en een Prosecco.
de peterselie er over strooien .
Heerlijk met stokbrood en een Prosecco.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1330436
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
42736
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
461
Aantal reacties
21
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid